Op Kerkweg 64 is de Buitenschoolse Opvang "De Vrijbuiters" gevestigd. BSO De Vrijbuiters is een kleine BSO die voor kinderen van vier tot dertien jaar na school en in de vakanties talloze leuke activiteiten organiseert. We stimuleren kinderen op alle ontwikkelingsgebieden, motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel.

Die diversiteit zie je ook terug in de inrichting van de BSO. Verschillende activiteiten hebben daar een eigen plekje. Zo hebben we bijvoorbeeld een heerlijke speelzolder. Met een interessant activiteitenprogramma dagen pedagogisch medewerkers kinderen uit om nieuwe dingen te ontdekken, maar ze laten hen vrij in hun keuze. Buitenschoolse opvang is tenslotte vrije tijd.

Bij BSO De Vrijbuiters gaan we iedere dag naar buiten. Gewoon lekker spelen of wandelen. We werken in de vakantie vaak samen met BSO 't Trollenhol in Orsbeek, die in een Brede School met sporthal is gevestigd. Van kinderyoga tot speurtochten: bij BSO De Vrijbuiters is veel te doen en duurt een dag veel te kort.

Contact en informatie
De Vrijbuiters
Kerkweg 64
6155 KN  Puth
Telefoon 046-7600711
LRKP-nummer: 975911004

Voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding alsmede planning en plaatsing
Regiokantoor Limburg-Zuid
Meezenbroekerweg 3
6412 VK  Heerlen
Telefoon 045-5711254
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.